Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Tacx shiva 750 cc

Geel
Roze
Lichtblauw
Groen
Rood
Donkerblauw
Blauw
Wit
Oranje
Zwart
Aqua
Zilver
Fluo roze
Transparant zwart
Fluo geel
Transparant
Standaard
XT
Zelfde kleur
Donkergroen
Donkerpaars
Fluo geel
Fluo roze
Geel
Gold
Grijs
Lichtblauw
Lichtgroen
Magenta
Blauw
Oranje
Paars
Pearl
Rood
Roze
Transparant
Wit
Zwart
Zwart rood
Donker blauw
Olijfgroen
Niagara
Koper
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
5 Kleuren
25
50
100
150
300
500
1.000
2.000
3.000
5.000
Anders

Informatie

Bedrukte Tacx Shiva 750ml

De Shiva 750cc is een bidon die uitstekend dient als promotioneel artikel omdat gepersonaliseerd kan worden door middel van een bedrukking. Dankzij de driekantige vorm van de dop heeft u extra grip, waardoor deze ook erg handig is voor kinderen. De draaidop is voorzien van een trektuit, waarmee u hem eenvoudig kan afsluiten zodat er geen drank uitkomt. De Tacx Shiva is eenvoudig te vullen en achteraf weer schoon te maken. Verkrijgbaar in vele verschillende kleuren! De drinkfles Shiva is verkrijgbaar met opdruk. Met de bedrukte Tacx Shiva kunt u vele verschillende mensen verrassen dankzij een persoonlijke boodschap. Het grote voordeel is dat onze bidons al vanaf lage aantallen te bestellen zijn. U kunt ook een Shiva 750cc bedrukken om deze vervolgens in te zetten als relatiegeschenk met logo voor uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor uw logo en slogan voor het ultieme relatiegeschenk! Hierdoor zal uw naamsbekendheid gegarandeerd toenemen. Iedereen die de bidon van uw bedrijf krijgt zal iedere keer als ze de bidon zien weer aan u denken. Bestel de bidon in de kleur die perfect aansluit bij uw bedrijf en/of bedrijfskleuren voor het optimale promotiemiddel.

Bidon als promotioneel geschenk

Een bidon is uitstekend in te zetten als promotioneel geschenk voor uw bedrijf omdat deze bedrukt kan worden met uw logo. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan wielerploegen, voetbalclubs of andere sportverenigingen waar u promotie kunt maken met uw eigen Tacx Shiva 750 ml met opdruk. Iedere keer als de drinkfles Shiva gebruikt wordt zullen ze uw logo weer zien, wat erg goed is voor de promotie van uw bedrijf. Bedrukte bidons zijn goede relatiegeschenken, aangezien deze dagelijks gebruikt kunnen worden. Indien deze ook nog eens mee worden genomen naar de sportschool of een sportveld zullen nog meer mensen uw logo zien, wat zeer effectief zal werken op uw naamsbekendheid. Dankzij de lage prijs kunt u met de goedkope Shiva 750cc vele geschenken weggeven, waardoor het met ieder budget mogelijk is om promotie te maken met een bidon als promotioneel relatiegeschenk!

Levering Tacx bidons

De bidons op bidonwereld.nl worden snel en goedkoop geleverd. Een onbedrukt product heeft u al in twee werkdagen in huis. Artikelen met bedrukking, zoals de bedrukte Tacx Shiva 750ml, duurt tien tot vijftien werkdagen voordat u deze op het gewenste adres tot uw beschikking heeft. Het is ook mogelijk een gratis sample aan te vragen voor Shiva. Hierdoor kunt u kijken of de bedrukking op de gewenste manier uitpakt zoals u in gedachten had, zodat we deze mogelijk nog kunnen aanpassen. Mocht u nog vragen hebben over de Tacx Shiva 750cc met opdruk, dan kunt u contact opnemen met een van onze specialisten.

Specificaties
BPA vrijJa
Logo afmeting100 x 235,5 mm
AfsluitbaarJa
Minimale afname300 stuks
Standaard levertijd14 werkdagen
Maximale aantal kleuren5 kleuren
Hoogte190 mm
Diameter74 mm
Wat zeggen onze klanten?
8.8
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?