Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Kleur fuse dop
Kleur fuse
Prijs

Tacx bidons met logo

Tacx bidons bestellen

In onze collectie bidons hebben we ook de bidons van het merk Tacx opgenomen. Deze drinkflessen hebben een hoge kwaliteit, en zijn veelal in 500cc en 750cc verkrijgbaar. De bidons van Tacx zijn vaatwasser-proof, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het reinigingsproces. U heeft de keuze uit drie verschillende soorten doppen en ook de kleur kunt u zelf aanpassen. Wilt u ons gehele assortiment bekijken? Neem dan een kijkje op bidonwereld.be!

Tacx bidons bedrukken

De Tacx bidons kunnen bedrukt worden met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam. Zo kunt u deze bedrukte bidons inzetten als relatiegeschenk voor uw bedrijf. De Tacx bidons zijn beschikbaar in verschillende kleuren en kunnen met meerdere kleuren bedrukt worden. Deel de bedrukte bidons uit op evenementen. Zo krijgen veel mensen de bedrukte bidon met uw logo in handen waardoor uw naam verspreid wordt. Bedrukte bidons zullen het ook zeer goed doen als relatiegeschenk, bijvoorbeeld bij wielerteams of voetbalelftallen. Iedere keer als de drinkfles gebruikt wordt dan zullen mensen uw logo weer zien, waardoor u bedrijf op een leuke en persoonlijke manier wordt gepromoot.

Online Tacx bidons bestellen

Bij bidonwereld.be bestelt u makkelijk en snel uw bedrukte Tacx bidons. De Tacx bidons kunnen goedkoop van een hoge kwaliteit bedrukking worden voorzien. Op onze website kunt u een digitaal voorstel aanvragen, zodat u voordat u uw bestelling geplaatst heeft, het eindresultaat kunt zien en kunt beslissen of u hier tevreden mee bent. Het maakt niet uit of u bestelling van een klein of groot formaat is, de verzending is altijd snel! Wanneer u uw bestelling eerder in huis nodig heeft, kunt u gebruik maken van een spoedlevering. Hiervoor kunt u contact opnemen met een van onze werknemers. Zij zijn makkelijk te bereiken via de mail, chat en telefoon. Ook wanneer u nog verdere vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze werknemers.

Dus bent u opzoek naar Tacx bidons die voor een scherpe prijs van een mooie bedrukking kunnen worden voorzien? Dan bent u bij Bidonwereld.be zeker aan het juiste adres, want Bidonwereld.be is dé specialist op het gebied van bidons bedrukken voor een scherpe prijs! 

Bel mij terug!
Advies nodig?