Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Tacx source 500 cc

Wit
Zilver
Transparant rood
Transparant blauw
Zwart
Transparant
Zwart blauw
Zwart geel
Zwart antraciet
Zwart groen
Zwart oranje
Zwart rood
Volledig wit
Zwart wit
Volledig zwart
Onbedrukt
1 kleur rondom
2 kleuren rondom
3 kleuren rondom
4 kleuren rondom
5 kleuren rondom
300
500
1.000
2.000
3.000
5.000
Anders

Informatie

Tacx Source 500ml met bedrukking

Tacx Source bidon met een inhoud van 500cc heeft een innovatief ontwerp en is geschikt als promotiemiddel of relatiegeschenk inclusief bedrukking. De onderzijde van de bidon is conisch en afgerond. Source is voorzien van een drukdop met afsluitbare trektuit. Deze heeft veel grip dankzij de asymmetrische ring. De vorm van deze ring is bepalend voor de bedrukking. Het geheel is erg aerodynamisch dankzij de vloeiende belijning. Dit geeft de drinkfles Source 500ml een unieke, eigenzinnige uitstraling. De bidon kan ook met een bedrukking geleverd worden. Uw bedrijfslogo, slogan en andere bedrijfskenmerken kunnen zo op de drinkfles geplaatst worden. Uiteraard kunnen ook andere dingen bedrukt worden op de Source bidon naar uw wensen.

Tacx Source als promotiemiddel

De Tacx Source bidon 500cc kan wonderen doen voor uw promotie. Geef ze bijvoorbeeld weg met bedrukking op open dagen of tijdens sportevenementen. Veel mensen zullen uw logo zien, wat erg goed zal zijn voor uw naamsbekendheid. Bedrukte bidons zullen het ook erg goed doen als bedankje aan het personeel of aan klanten bij een bestelling. Kortom, na het weggeven van een Tacx bidon 500ml hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de promotie van uw bedrijf!

Gratis digitaal voorstel voor alle bidons met bedrukking

Op bidonwereld.nl kunt u een gratis digitaal voorstel aanvragen voor de Source 500cc. Hiervoor sturen we u gratis een digitaal voorbeeld op met bedrukking naar keuze. Zo kunt u kosteloos te weten komen of de bedrukte bidon is wat u ervan verwacht. Voor ieder budget kunt u bij ons een bidon vinden die op al uw wensen aansluit. De goedkope Tacx Source 500ml is hiervoor zeker geschenk met hogekwaliteit.

Levertijden

Onbedrukte bidons kunnen ook geleverd worden via bidonwereld en worden al in twee werkdagen op het gewenste adres afgeleverd. Bidons met bedrukking duren 10 tot 15 werkdagen voor aflevering. Mocht u uw bidons eerder in huis willen hebben, dan kunt u kiezen voor een spoedlevering. Neem hiervoor contact op met één van onze medewerkers. Indien u nog met vragen zit over de Tacx Source 500ml met opdruk, neem dan contact op met een van onze werknemers. Zij zullen u altijd kunnen helpen dankzij hun jarenlange ervaring in de relatiegeschenkenbranche.

Specificaties
BPA vrijJa
AfsluitbaarJa
Logo afmeting100 x 235,5 mm
Minimale afname300 stuks
Inhoud500 cc
Maximale aantal kleuren5 kleuren
Hoogte190 mm
Diameter74 mm
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons