Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Kleine oplage bidons


Bidons kleine oplage

Bidons in kleine oplage bestellen

Op onze website vindt u ook bidons die in een kleine oplage besteld kunnen worden. Zo kunnen teams of kleinere verenigingen ook gepersonaliseerde bidons bestellen. De bidons zijn beschikbaar in vele kleuren. Hierdoor zit er altijd wel een bidon in ons assortiment die bij uw vereniging of team past. Doordat u een bestelling doet van een kleinere oplage, zijn deze bidons wel iets duurder. Neem voor ons gehele assortiment zeker een kijkje op Bidonwereld.be! Bij bidonwereld.be kunt u dus terecht voor grote en kleine bestellingen!

Kleine oplage bidons bedrukken

Heeft u als doel om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten? Laat dan bidons bedrukken met uw bedrijfsgegevens zoals uw logo of bedrijfsnaam. U kunt deze bedrukte bidons uitdelen op grote evenementen waardoor uw naam wordt verspreid bij veel mensen. Hierdoor wordt de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker vergroot. De kleine oplage bedrukte bidons zijn ook erg geschikt om te gebruiken voor bijvoorbeeld uw team. Als alle leden van het team dezelfde bedrukte bidon hebben, ziet dit er meteen een stuk professioneler uit. De bedrukte bidons zijn dus zeker een goed promotiemiddel en een leuk persoonlijk relatiegeschenk!

Bidons bestellen

Op onze website bestelt u eenvoudig en snel uw bedrukte bidons. U kunt voorafgaand aan de bestelling een digitaal voorstel aanvragen. Op deze manier kunt u vooraf aan de bestelling zien wat het eindresultaat is en kunt u beslissen of u hiermee tevreden bent. De verzending van uw bestelling is altijd snel! Het maakt niet uit of u een grote of kleine bestelling heeft geplaatst. Wanneer u uw bestelling eerder nodig heeft, kunt u gebruik maken van een spoedlevering. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen met onze werknemers. Zij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail en telefoon. Ook als u nog verdere vragen heeft, kunt u contact opnemen met een van onze werknemers.

Bent u dus opzoek naar bidons die in een kleine oplage besteld kunnen worden en ook nog eens bedrukt kunnen worden? Dan bent u bij Bidonwereld.be aan het juiste adres, want bidonwereld is dé specialist op het gebied van bidons bedrukken voor een scherpe prijs! 

Bel mij terug!
Advies nodig?