Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Tacx Shiva 750 cc kleine oplage

Lichtgroen
Transparant Aqua
Lichtblauw
Middenblauw
Donkerblauw
Fluo roze
Geel
Oranje
Transparant zwart
Zwart
Transparant
Wit
Zilver
Rood
Standaard
XT
Zelfde kleur
Donkergroen
Donkerpaars
Fluo geel
Fluo roze
Geel
Gold
Grijs
Lichtblauw
Lichtgroen
Magenta
Blauw
Oranje
Paars
Pearl
Rood
Roze
Transparant
Wit
Zwart
Zwart rood
Donkerblauw
Mint
Coral
Onbedrukt
1 kleur rondom
2 kleuren rondom
3 kleuren rondom
4 kleuren rondom
5 kleuren rondom
25
50
100
Anders

Informatie

BIDON KLEINE OPLAGE 750 CC

Wanneer u op zoek bent naar een bidon die extra snel geleverd kan worden met een express levering in de door u gekozen kleur en met bedrukking, zit u goed bij onze bidon met express levering. De bedrukte bidon is al te bestellen vanaf 25 stuks en heeft een levertermijn van 5 dagen, deze bidons worden dus extra snel geleverd. De tacx shiva bidon met opdruk kan worden bedrukt met uw bedrijfskenmerken, bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam als bedrukking. Ideaal wanneer u de bidons in een kleine kring wilt houden maar toch uw bedrijfsnaam wil promoten. De bidon met opdruk is ook een leuke gepersonaliseerde give-away bij kleine sport wedstrijden of andere kleine sportevenementen!

EXPRESS BIDON MET OPDRUK

De gepersonaliseerde  bidon met express levering kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Door de bidon te laten bedrukken maakt u een unieke bidon die een blijvende indruk achterlaat bij relaties of klanten. Laat hem bijvoorbeeld bedrukken met de wedstrijd kenmerken of bedrijfskenmerken van de sportclub. Zo herinnert het team altijd de datum, tijd en wedstrijd waarbij ze kampioen werden. Iedereen vindt het leuk om bij een overwinning een geschenk in ontvangst te nemen, al helemaal wanneer deze gepersonaliseerd is.

GRATIS EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

U kunt bij ons altijd gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen van de tacx shiva bidon met opdruk. Hierin vind u de prijsopgave en een digitaal voorbeeld van de bidon met opdruk van uw logo. Hierop kunt u zien hoe de bidon inclusief personalisatie bedrukking er uiteindelijk uit gaat zien. Voor vragen over de offerte of over de bidon met express levering kunt u terecht bij ons team van specialisten via onze chat, telefoon of mail. Via onze website kunt u deze bidon nu meteen bestellen, wij zorgen ervoor dat deze extra snel geleverd wordt.

Specificaties
VaatwasserbestendigJa
BPA vrijJa
AfsluitbaarJa
Standaard levertijd14 dagen
Maximale aantal kleuren5 kleuren
Diameter74 mm
MateriaalKunststof
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons