Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Tacx Shiva 500 cc kleine oplage

Rood
Lichtblauw
Groen
Roze
Donkerblauw
Zwart
Zilver
Wit
Geel
Transparant
Transparant zwart
Fluo roze
Pearl
Paars
Oranje
Lila
Middenblauw
Grijs
Fluo geel
Transparant Aqua
Koper
Niagara
Olijfgroen
Mint
Coral
Standaard
XT
Zelfde kleur
Donkergroen
Donkerpaars
Fluo geel
Fluo roze
Geel
Gold
Grijs
Lichtblauw
Lichtgroen
Magenta
Blauw
Oranje
Paars
Pearl
Rood
Roze
Transparant
Wit
Zwart
Zwart rood
Donkerblauw
Olijfgroen
Niagara
Koper
Mint
Coral
Onbedrukt
1 kleur rondom
2 kleuren rondom
3 kleuren rondom
4 kleuren rondom
5 kleuren rondom
25
50
100
Anders

Informatie

BIDON AL LEVERBAAR VANAF 25 STUKS RONDOM BEDRUKT

Deze shiva bidon met opdruk is perfect voor u wanneer u bijvoorbeeld een kleine voetbalclub heeft en op zoek bent naar een sportief geschenk voor een kleine groep mensen. Deze bidon is leverbaar in verschillende kleuren en is van hoogwaardige kwaliteit. U kunt deze bidon bijvoorbeeld uitdelen bij kleine evenementen, open dagen, of aan enkele leden van de sportclub bijvoorbeeld. De drinkfles kan dan gevuld worden met water, sportdrank of een andere drank die het sporten bevorderd. Ondanks de kleine oplagen die mogelijk zijn, betaald u nog altijd een zeer scherpe prijs voor de bedrukte shiva bidon met logo. Het design van de bidon zorgt ervoor dat deze drinkfles functioneel is tijdens het sporten. Inknijpen gaat gemakkelijk en de drinktuit is lekvrij bij deze goedkope en exclusieve shiva bidon! Wanneer u dus op zoek bent naar een goede bidon die leverbaar is in kleine hoeveelheden is deze bidon zeker iets voor u!

SHIVA BIDON MET OPDRUK IN KLEINE AANTALLEN ALS PROMOTIEMIDDEL

Deze shiva bidon kan gebruikt worden als relatiegeschenk of promotiemiddel voor een kleine sportclub of andere kleine sportieve vereniging bijvoorbeeld. Het logo, de bedrijfsnaam, het slogan of een ander bedrijfskenmerk kan door middel van een persoonlijke opdruk rondom worden aangebracht op de drinkflessen. Uw logo bijvoorbeeld is dan aan alle kanten zichtbaar dankzij het grootte druk oppervlak. Deze bedrukking op de bidons kunnen ook in meerdere kleuren worden aangebracht. Bidonwereld vindt hoge kwaliteit voor een scherpe prijs erg belangrijk, dit is ook van toepassing bij de bedrukking van de sport geschenken. Ook de kleine oplagen drinkflessen kunnen bedrukt worden!

OFFERTE DRINKFLESSEN MET LOGO GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Wil u graag weten hoe uw persoonlijke bedrukking er op het kleine aantal shiva bidons uit gaat zien? Via onze online webshop voor bidons kunt u gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aanvragen. Bovendien is de prijsopgave ook gratis en zonder verplichtingen voor deze goedkope drinkflessen inclusief bedrukking die geleverd kunnen worden in een klein aantal stuks!

LEVERING SNEL BIDON 500CC KLEINE OPLAGE MET OPDRUK

Bidonwereld is gevestigd bij Eindhoven in Noord-Brabant, maar levert door heel Nederland. De levertijd is afhankelijk van de bidon die u kiest, en of u een bedrukking wil. De gemiddeld levertijd voor de bedrukte shiva bidon in kleine oplage is 10 dagen. Voor de onbedrukte shiva bidon in kleine oplagen is dit gemiddeld 2 dagen. Wanneer u op zoek bent naar een klein aantal relatiegeschenken in de vorm van drinkflessen zijn deze shiva bidon zeker iets voor u.

Specificaties
BPA vrijJa
Logo afmeting100 x 235,5 mm
AfsluitbaarJa
Minimale afname300 stuks
Standaard levertijd14 werkdagen
Maximale aantal kleuren5 kleuren
Hoogte190 mm
Diameter74 mm
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons