Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Categorieën
Kies een kleur
Levertijd
Eigenschap
Prijs

Bedrukte bidons kleine oplage

Bedrukte bidons kleine oplage

De bedrukte bidons in kleine oplage kunnen worden besteld in kleine aantallen van 25 en 50 stuks. Deze actie is speciaal om ervoor te zorgen dat ook voor kleinere verenigingen of teams het mogelijk is om gepersonaliseerde bidons te bestellen. Helaas is het wel zo dat in lagere aantallen de bidons relatief duurder zullen zijn dan wanneer u grote aantallen besteld. De bidons zijn beschikbaar in vele kleuren en dat zorgt ervoor dat er altijd wel een bidon is die bij uw vereniging of team past. Dus ook voor kleine bestellingen kunt u terecht bij bidonwereld.nl

Bidons kleine oplage bedrukken

Ook wanneer u voor de kleinere oplage bidons kiest, kunt u ervoor zorgen dat uw naamsbekendheid groeit. Het is natuurlijk nog steeds zo dat uw bedrijfsnaam of verenigingslogo gezien worden op de bidon. De bedrukte bidons zijn zeer geschikt voor kleine bedrijven. Wilt u de bedrukte bidon zien voordat hij daadwerkelijk gedrukt wordt? Laat dan door onze medewerkers gratis en vrijblijvend een digitaal voorbeeld maken met prijsopgave. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij één van onze medewerkers. Ook voor vragen over de bidons kunt u terecht bij ons team van specialisten. De bidons in kleine oplage kunnen worden bedrukt met uw logo, slogan, bedrijfsnaam of een andere opdruk naar keuze. In een paar simpele stappen kunt u uw bidon volledig zelf in elkaar zetten. Kies eerst de kleur van de bidon. Hierna kunt u selecteren welke kleur dop u graag zou willen. Kies het aantal kleuren opdruk en klaar bent u. Bedrukte bidons in kleine oplage bestellen, dat kan bij Bidonwereld!  

Bidons kleine oplage bestellen

Bidons zijn een erg leuk promotieartikel. U kunt ze uitdelen aan uw teams om ervoor te zorgen dat de vereniging closer wordt. U kunt de bidons uitdelen op beurzen. Zo zorgt u ervoor dat uw bedrijf ook na de beurs herinnerd wordt. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u nog steeds vragen? Dan kunt u hiermee terecht bij onze klantenservice. Deze is te bereiken via de chat op de site, via de mail en via de telefoon. Graag horen wij snel iets van u.