Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Join The Pipe Waterfles Bogo

Wit
Roze
Rood
Groen
Blauw
Zwart
Oranje
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
5 Kleuren
50
100
250
500
1.000
Anders

Informatie

Join the Pipe is een ontzettend lange waterpijp aan het bouwen om zo iedereen van drinkwater te voorzien, over de hele wereld. Er worden dus watertappunten aangelegd om ook de schoolkinderen in Afrika te voorzien van schoon drinkwater. Door Join the Pipe waterflessen te kopen sponsort u dus deze watertappunten.

Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen en met donaties financieren we schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslandenLaat de Join the Pipe BOGO waterfles bedrukken met logo, bedrijfstekst of slogan. Deze fles met bedrukking is ideaal voor promoties, festivals en catering. Deze duurzame drinkfles met logo is verkrijgbaar in solid wit of transparant. Verder is de dop te verkrijgen in de kleur zwart, geel, roze, oranje, rood, wit , groen en blauw. U kunt de fles ook bestellen met een ring met haakje voor extra draaggemak. De waterflessen zijn allemaal gemaakt van BPA-vrij plastic. U kunt ze ook bestellen in 2 verschillende varianten: 500 mL en 1000 mL.

Bent u geïnteresseerd in onze bedrukbare waterbidons? U kunt de Join the Pipe bidons goedkoop laten bedrukken bij Bidonwereld. De bidons kunnen naar uw keuze bedrukt worden. Zo kunt u de perfecte combinatie maken, die perfect bij u en uw bedrijf past.

Specificaties
MerkJoin The Pipe
Inhoud500 ML of 1 L
MateriaalKunststof
BPA vrijJa
Drukoppervlak360º rondom
Maximale aantal kleurenDigitale bedrukking of embossing op aanvraag
VaatwasserbestendigJa
ExtraVoor elke verkochte waterfles gaat er ook 1 waterfles naar een schoolkind in Afrika
Wat zeggen onze klanten?
8.8
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?