Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Kleur Join The pipe dop
Prijs

Join the pipe waterfles bedrukt


Join the Pipe

Joint the Pipe waterfles met logo

Wanneer u kiest voor een Join the Pipe waterfles met logo, helpt u veel mensen die graag buiten en onderweg water zouden willen tappen. U vangt dus 2 vliegen in 1 klap. U heeft een waterfles met opdruk als reclame en u steunt direct een goed doel. Ons kraanwater is van topkwaliteit, gezond en zorgt voor minder zwerfafval op straat. In Afrika en Azië is dit echter niet het geval. Hier beschikken de mensen niet over schoon drinkwater en zijn er veel gezondheidsproblemen door het drinkwatertekort. Hier wil Join the Pipe verandering in brengen! Bestel vandaag nog uw bedrukt of onbedrukte Joint the Pipe waterfles.

Watertappunt met Join the Pipe

Help ons overal een watertappunt met Joint he Pipe te realiseren.  Een tappunt kan overal geplaatst worden, het liefst daar waar veel mensen samen komen. Op een plein, in een drukke straat, op een station, park, school of sportclub of in de hal van uw bedrijf. Als u bij ons een Join the Pipe bidon koopt, doneren wij er een aan een arm schoolkind in Azië of Afrika. U kunt deze waterflessen goedkoop laten bedrukken bij Bidonwereld. Zo zijn de flessen ook nog een reclamedrager voor uw bedrijf. U kunt de flessen laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Zo helpt u niet alleen de kinderen in Afrika aan schoon drinkwater, maar zorgt u ook nog voor een vergroting van uw naamsbekendheid. Ook wordt uw bedrijf op deze manier in contact gebracht met dit goede doel. Dit is ook erg positief voor uw bedrijf.

Join the Pipe in Afrika

Met Joint he Pipe helpen wij kinderen in Afrika aan schoon drinkwater. Onze waterprojecten sponsoren en ook nog reclame maken voor uw bedrijf? De Join the Pipe drinkflessen zijn de oplossing hiervoor. Ook de mensen in Afrika hebben recht op schoon drinkwater en u kunt hieraan meehelpen. Koop bij ons de Join the Pipe waterflessen met bedrukking en werk met ons aan een betere toekomst voor iedereen! U bestelt de Join the Pipe waterflessen eenvoudig en snel op onze website. De verzending van uw bestelling is altijd snel, ongeacht of deze bestelling groot of klein is. Als u uw bestelling sneller nodig heeft, kunt u gebruik maken van een spoedlevering. U kunt hiervoor contact opnemen met een van onze werknemers. Zij zijn makkelijk te bereiken via de mail, chat en telefoon. Bij Bidonwereld.be bestelt u waterflessen voor een scherpe prijs en voor het goede doel!

Bel mij terug!
Advies nodig?