Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Bedrukte Contigo Bekers

Contigo Bekers met bedrukking

De bedrukte Contigo beker is een drinkfles die lekvrij is en een mooi design heeft. Deze drinkfles is goed voor het milieu, doordat u deze beker kunt afwassen en daardoor veel langer kunt gebruiken dan een gewoon plastic waterflesje. Ook is de Contigo beker een stuk steviger dan een plastic waterflesje. Wilt u ons gehele assortiment bekijken? Ga dan naar bidonwereld.nl!

Contigo beker bedrukken

U kunt de Contigo drinkfles laten bedrukken of graveren met uw bedrijfsgegevens zoals uw logo, slogan of bedrijfsnaam. Heeft u als doel om uw naamsbekendheid te vergroten? Dan is deze beker een goed idee. Uw klanten zullen deze drinkfles een leuk cadeau vinden en deze ook gebruiken. Zo wordt er ook nog eens reclame gemaakt voor uw bedrijf! De Contigo drinkfles is ook een leuk cadeau voor uw werknemers. Zij zullen deze beker als waterfles gebruiken voor op kantoor. De Contigo beker kan ook gebruikt worden als thermosbeker. U werknemers zullen blij zijn met deze thermosbeker om koffie in te doen als ze onderweg zijn naar kantoor. Op deze manier wordt uw bedrijf gepromoot. U kunt de Contigo beker ook laten bedrukken met een persoonlijk bericht.

Online Contigo bekers bestellen

U kunt de Contigo bekers eenvoudig en snel bestellen op onze site. Wilt u uw prijs berekenen? Ga dan naar bidonwereld.nl en vul de kleur in die u wilt, welke bedrukking en het aantal. Hierna kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen die naar uw e-mailadres zal worden gestuurd. Bij bidonwereld is de levering altijd snel! Het maakt niet uit of u een grote of kleine bestelling heeft geplaatst. Heeft u uw bestelling sneller nodig? Dan kunt u gebruik maken van een spoedlevering. U kunt hiervoor contact opnemen met een van onze werknemers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. Bent u opzoek naar Contigo bekers die gebruikt kunnen worden als waterfles of thermosbeker, lekvrij zijn, een mooi design hebben en ook nog een bedrukt kunnen worden met uw bedrijfsgegevens zoals uw logo of bedrijfsnaam? Dan bent u bij bidonwereld aan het goede adres! Bidonwereld is dé specialist op het gebied van Contigo bekers bedrukken voor een scherpe prijs en een snelle levering.

Bel mij terug!
Advies nodig?