11 July 2020

Waarom kiezen voor een Tacx bidon?

Tacx is een innovatief bedrijf met een grote passie voor sport en techniek. Tacx is opgericht door Koos Tacx sr. op 1 mei 1957 in Nederland. Door de jarenlange expertise is Tacx uitgegroeid tot een wereldbekend merk zowel binnen als buiten de wielersport. De kwaliteit is zo goed dat ook veel professionele wielerteams gebruik maken van bedrukte Tacx bidons.  

 

Kenmerken van Tacx bidons

Tacx bidons zijn een waar succes. Dit komt door een combinatie van verschillende aspecten. Het volledige productieproces van de Tacx bidons vindt in Nederland plaats. Hierdoor kan de kwaliteit gewaarborgd worden.

Tacx bidons zijn altijd BPA en 100% lekvrij. Hierdoor kunt u veilig uit deze bidon drinken en hoeft u niet bang te zijn dat u zult knoeien. De bidons zijn vanaf 25 stuks te bedrukken met uw eigen logo. Vanaf 500 stuks is het zelf mogelijk de bidons in full color te bedrukken. De bedrukking is vaatwasser bestendig. Hierdoor kunnen de flessen in een handomdraai schoon gemaakt worden en blijft uw logo goed zitten. Omdat Tacx zowel de productie als het drukproces zelf in eigen huis heeft kunnen wij de Tacx bidons altijd binnen 2 weken leveren. Sneller nodig? Dat kan in overleg.

Naast de hoge kwaliteit denkt u met een Tacx bidon ook aan het milieu. In tegenstelling tot een plastic flesje die men na één keer gebruiken meteen weg gooit, kunnen bidons uitgewassen worden en steeds opnieuw gebruikt worden. Daarnaast zijn de Tacx bidons ook in een eco variant te verkrijgen. Deze bidons zijn gemaakt van biologisch afbreekbare kunststoffen of van zijn suikerriet en zijn hierdoor een natuurvriendelijke oplossing van Tacx.

Nog niet overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een sample of een digitale drukproef aan en laat u verassen door onze studio!