Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

bidon accessoires bestellen


Bidon accessoires

Bidonaccessoires

Hier bieden wij verschillende accessoires voor uw bidons aan, zoals de opvouwbare bidonkrat. Met behulp van onze bidonaccessoires kunt u voortaan meerdere bidons meenemen, bijvoorbeeld in een handige opbergkrat. Deze zijn erg praktisch tijdens trainingen of wedstrijden, waarmee u het hele team kan voorzien van een bidon. Naast deze bidonkrat vindt u in ons assortiment vele andere bidonaccessoires. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en zie welke bidonaccessoires u bij Bidonwereld kunt bestellen. 

Koeltassen

Naast bidonkratten met logo hebben wij ook koeltassen voor bidons. Zo zorgt u er niet alleen voor dat u altijd drinken bij de hand heeft, maar ook dat uw drinken koud blijft. Zo kunt u langer genieten van uw drank. 

Bidonkratten met opdruk

Onze bidon accessoires kunnen ook bedrukt geleverd worden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bedrukte bidonkrat of een bidontas met opdruk. Met bidonkratten met logo kunt u goede promotie voor uw bedrijf maken. Iedereen op en langs het sportveld zal uw logo zien, wat erg goed is voor uw naamsbekendheid. Ook een persoonlijke tekst op deze artikelen is mogelijk. Bijvoorbeeld een gepersonaliseerde bidon tas voor een goede vriend of familie, of gewoon voor uzelf. De bedrukking is altijd van een hoge kwaliteit. Indien u nog vragen heeft over onze accessoires, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

Bidon accessoires online bestellen

Voorafgaand aan de bestelling kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte en/of een digitaal voorstel aanvragen. Dit kan beide online via de website. De verzending van Bidonwereld is altijd snel, ongeacht of u een kleine of grote bestelling heeft geplaatst. U kunt zelfs ook gebruik maken van een spoedlevering wanneer u uw bestelde artikelen extra snel in huis wilt hebben. Hiervoor kunt u contact opnemen met een van onze werknemers, die eenvoudig te bereiken zijn via de chat, mail of telefoon. Als u nog andere vragen heeft kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze werknemers. Bedrukte bidon accessoires bestelt u voor een scherpe prijs en met een snelle levering bij Bidonwereld. De beste online webshop voor goedkope bidons en bidon accessoires met bedrukking, dat is Bidonwereld! 

Bel mij terug!
Advies nodig?