Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Kleur crown dop
Prijs

Drinkflessen bedrukken

Bedrukte drinkflessen bestellen

Wilt u bedrukte drinkflessen bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U heeft bij ons keuze uit vele soorten drinkflessen. Een drinkfles is een milieuvriendelijk alternatief voor de plastic flesjes die u na gebruik weggooit. U kunt de drinkflessen vaker gebruiken en ook afwassen, waardoor u er veel langer plezier van heeft. U kunt de drinkflessen laten bedrukken met een ontwerp naar keuze!

Drinkflessen met logo bedrukken

Drinkflessen met logo bedrukken is een veelgebruikt promotiemiddel voor een bedrijf. Door de full colour bedrukking zorgt u ervoor dat uw logo op een opvallende manier aan de buitenwereld getoond wordt, wat zorgt voor meer naamsbekendheid. Laat uw bedrijfsnaam, logo, slogan of website op de bidons bedrukken en creëer hiermee een perfect reclamemiddel of relatiegeschenk. U kunt gratis een digitaal voorstel aanvragen, hierbij krijgt u per mail te zien hoe uw ontwerp op de drinkfles staat. Als u hier tevreden mee bent kan ons team aan de slag gaan om de bedrukte drinkflessen voor u in orde te maken.

Drinkflessen bestellen

De beste online shop voor het bestellen van uw bedrukte drinkflessen is Bidonwereld.be. Als u een bestelling plaatst op onze website bent u verzekerd van een snelle verzending, ongeacht of u de bidons bedrukt of onbedrukt wil hebben. Wilt u de flessen extra snel in huis hebben? Kies dan voor onze express levering. Onze medewerkers kunnen u hier meer over vertellen, neem gerust contact met ons op via de chat, email of telefoon. De gegevens kunt u vinden op onze website Bidonwereld.be.

Bel mij terug!
Advies nodig?